Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Hüseyin Topkaya Ortaokulu

Telefon : 0506 769 80 95
Belgegeçer : 0506 769 80 95
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sehithuseyintopkayaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KÖŞKERLER MAH. KÖŞKERLER/4 SK. ŞEHIT HÜSEYIN TOPKAYA ORTAOKULU BLOK NO: 50 DEMRE / ANTALYA
VİZYON : Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve Temel ilkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; Milli Birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim ve öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir biçimde yerine getirilmesi,eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılmasını,çalışanların etkinlik ve verimliliklerinin arttırılması,çalışan,hizmet alan veli ve öğrencilerimizin memnuniyetlerinin arttırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitim Sisteminin gelişimine sağlanacak katkılarla, Köşkerler İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve tüm çalışanları “Bilgi Çağının” gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak, tüm öğrencilerimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim ve eğitim anlayışını kurumumuza taşıyan, Türkiye’de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, nitelikli, seçkin bir kurum olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :14
Öğrenci :97
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :1148
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 09.00 16:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Klima
Servis : Okulumuz taşıma bölgesidir. 4 adet servis bulunmaktadır.
Ulaşım : Antalya´dan 30 dakikada bir düzenlenen ve 3 saat süren minibüs seferleri ile ilçemize ulaşım sağlanmaktadır. İlçemizde toplu taşıma bulunmamaktadır. Okulumuza ulaşım şahsi imkanlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : KÖŞKERLER MAHALLESİ KÖŞKERLER SOKAK NO:88
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 140, ilçe merkezine 5KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzda eğitim öğretim yılı sonlarına doğru öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlkte bilim şenliği düzenlenmektedir
Proje Çalışmaları :
Yazdır :